Anna
lapselle
raitis joulu

Anna lapselle raitis joulu

Lapsi odottaa joulua ja hän haluaa olla mukana rakentamassa mukavia yllätyksiä. Lapsen ilo on aitoa. Epämiellyttävä totuus kuitenkin on, että monen lapsen juhlatunnelma loppuu aikuisen alkoholin käytön vuoksi. Lasten hyvä joulu taataan vain aikuisen turvallisella läsnäololla.

Joulu on hyvä mahdollisuus opetella juhlatunnelman luomista ilman päihteitä ja opettaa taito myös lapsille. Joulu on lasten juhla ja lapsuuden joulumuistot kestävät koko eliniän. Antakaamme jokaiselle lapselle raitis joulu!

En nykter jul för barnens skull

Ett barn väntar på julen och vill vara med och förbereda roliga överraskningar. Barnets glädje är äkta. Den obekväma sanningen är, att många barns julstämning förstörs på grund av de vuxnas alkoholbruk.

Julen ger oss en möjlighet att skapa feststämning utan alkohol och föra denna tradition vidare till barnen. Föräldrarna är förebilder för sina barn. Barndomens jular är minnen som består. Julen är barnens fest – låt oss ge en nykter jul till alla barn!

Kingi lapsele kained jõulud!

Laps ootab jõule ja soovib olla osaline meeldivate üllatuste tegemises. Lapse rõõm on siiras ja tõeline. Ebameeldivaks tõeks on aga paraku see, et paljude laste pühaderõõm lõppeb täiskasvanute alkoholi tarvitamise tõttu. Laste jaoks tagab imelised jõulud ainult täiskasvanute turvaline kohaolek.

Jõulud on hea võimalus õppida pühademeeleolu loomist ilma meeli muundavate aineteta ja õpetada seda oskust ka oma lastele. Jõulud on laste püha ja lapsepõlve jõulumälestused püsivad kogu elu. Kingime siis igale lapsele kained jõulud!

Katso kampanjan video

Suomeksi

Suora linkki videoon

På svenska

Suora linkki videon

Lataa kampanjan juliste

Juliste on tulostuskelpoinen, mutta voit myös tilata meiltä kirjapainossa painetun julisteen A3, maksutta. Lähetä tilaukset osoitteeseen ry@raitis.fi


Lataa kampanjan banneri sivuillesi

Voit ladata Anna lapselle raitis joulu -kampanjan bannerin esimerkiksi kotisivuillesi. Banneripaketti sisältää suomen- että ruotsinkielisen version. Lataa paketti tästä