Sosiaalinen SV

Jatta Björninen päivitti ryhmäkuvan ryhmässä Anna lapselle raitis joulu. ... Näe lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

... Näe lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Riitta Koivula jakoi henkilön Oikeahetki tapahtuman ryhmälle Anna lapselle raitis joulu. ... Näe lisääVähemmän

Hyvän olon viikonloppu päihderiippuvaisten läheisille 30.9-1.10.2017

september 30, 2017, 9:00f m - oktober 1, 2017, 4:00e m

Hyvän olon viikonlopun aikana koemme vertaistuen hoitavan vaikutuksen ja saamme välineitä tunnistaa läheisriippuvuutta ja hoitaa itseämme. Puhumme myötätunnosta, ihmisyydestä ja siitä, miten...

Katso Facebookissa
·Jaa

Om kampanj

Ett barn väntar på julen och vill vara med och förbereda roliga överraskningar. Barnets glädje är äkta. Den obekväma sanningen är, att många barns julstämning förstörs på grund av de vuxnas alkoholbruk.

Julen ger oss en möjlighet att skapa feststämning utan alkohol och föra denna tradition vidare till barnen. Föräldrarna är förebilder för sina barn. Barndomens jular är minnen som består. Julen är barnens fest – låt oss ge en nykter jul till alla barn!

Material

I år firar kampanjen En nykter jul för barnens skull firar sitt 20-årsjubileum! Kampanjen har en ny visuell framtoning som väcker oss att tänka på följderna av användningen av berusningsmedel och på barnens tråkiga erfarenheter och minnen. Den riksomfattande kampanjens arrangörer vädjar till alla vuxna att ge barnen en nykter jul – en helg i en trygg och ansvarsfull gemenskap.

Ladda posters (FI) Ladda flyer (FI) Ladda logo paket (FI)
Ladda posters (SV) Ladda flyer (SV) Ladda logo paket (SV)
Ladda posters (ET) Ladda flyer (ET) Ladda logo paket (ET)
Ladda kampanjbilder (FI)